Doing Research

Diegenen die m’n blog lezen weten dat dit voor mij hectische weken zijn. Nog 50 studenten begeleiden, afscheid nemen van collega’s, kennismaken met nieuwe collega’s, inlezen, vergaderen. En dan nog maar te zwijgen van de verhuizing, boeken uitzoeken, papieren opruimen, kantoor leegruimen en nieuwe kantoor weer inruimen (volgens sommigen nu al gezellig, inclusief gele gieter).

Morgen begin ik als DEAN van de Academie voor Economie & Management/Scaldis bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Een mooie stap in m’n loopbaan en een leuke uitdaging. Ondertussen gaat alles gewoon door, doe ik m’n schrijfwerk, contacten met hogescholen, afspraken en ga zo maar door.

Daarom ben ik des te trotser dat ik kan aankondigen dat de vierde druk van Doing Research verschijnt. Over ongeveer een week ligt deze herziene druk op de plank in de boekhandel.

Wat is er veranderd? Ten eerste is de druk helemaal aangepast aan de vijfde druk van Wat is onderzoek?. Verder is de website helemaal vernieuwd en… als kers op de taart … is de begeleidingstool nu ook in het Engels beschikbaar, inclusief templates en studentenvolgsysteem.

Ook de lay-out is vernieuwd, met een prachtige rustgevende steunkleur en een mooi omslag.

Veel internationale opleidingen gebruiken het boek al. En nu kunnen ze ook afstudeerders gaan begeleiden met de online tool. Dat doet me veel plezier. Een volgende stap in de digitalisering van onderzoeksmateriaal en -begeleiding.

Laat me weten wat je er van vindt! Vind je het een goed boek, vertel het anderen. Heb je opmerkingen of commentaar? Vertel het ons (uitgever en schrijver).

Groetjes en een mooie meimaand gewenst,

Nel Verhoeven