Webinar Op onderzoek met Nel Verhoeven

Tijdens het webinar 'Op onderzoek met Nel Verhoeven' op 28 mei wordt uitgelegd wat thematische analyse is en hoe deze kwalitatieve onderzoekstool is in te zetten. Aanvang is 15.00u en aanmelden is gratis. Doe live mee, deel ervaringen met anderen en stel je vragen!

Het grote voordeel van kwalitatief onderzoek is dat je de diepte in kunt! In mijn nieuwste boek Thematische analyse wordt een systematische tool gepresenteerd voor het analyseren van kwalitatieve gegevens uit diverse bronnen, zoals interviews, documenten en audio- en videomateriaal.

In dit webinar wordt uitgelegd wat thematische analyse is en hoe deze kwalitatieve onderzoekstool is in te zetten. Hoe vat je kwalitatieve data samen in codes en thema’s? Op welke wijze breng je verbanden aan? En hoe interpreteer je deze thema’s en de structuur ervan? Ik laat je zien hoe je je materiaal kunt duiden, en het verhaal erachter kunt vertellen. Ook staan we stil bij de voor- en nadelen van dit type onderzoek ten opzichte van andere (kwantitatieve en kwalitatieve) onderzoeksmethodieken.

Informatie

  • Donderdag 28 mei 
  • Van 15.00 - 16.00 uur
  • Voor iedereen die meer wil weten over voordelen en uitvoering van de kwalitatieve onderzoeksmethodiek thematische analyse
  • Gratis webinar: aanmelden
  • Belangrijk: ook als u niet kunt, meldt u aan want dan kunt u het later terugkijken. 

Aanmelden? Klik hier